Jag kommer tillbaka ännu starkare 💪🏻💚
(null)


Skönt att den vidriga veckan är över. 
Midsommarafton var starten på allt skit då min yngsta son var med i en bilolycka. Som tur var gick allt bra trots omständigheterna och all fokus har varit på honom och hans mående. Har funnits vid hans sida hela tiden, något annat hade varit otänkbart. 
Han har återhämtat sig mycket bra och det är så skönt att se. 
Så nu när allt är på banan och han mår bättre så har jag brakat. Måste tillåta mig att bryta ihop och få ur mig allt som jag burit på de sista dagarna. Jag måste bearbeta mina känslor i allt detta, om jag inte tillät mig det så kommer det att äta upp mig senare, så därför bryter jag ihop nu. 
Men jag är stark och jag kommer igen ännu starkare än vad jag nånsin har varit. 
Mitt i allt som har hänt så har jag kommit lite närmre Gud. Jag är inte troende men är en bit på vägen och jag kommer att följa med sonen flera gånger till kyrkan. Är övertygad att om killarna inte var troende så hade de inte överlevt olyckan. Gud var verkligen med dom. 

Helgen blir superlugn och ska bara vara och ladda batterierna. Jag ska vara ute i solen, se en massa fotboll, äta och dricka gott. 
Nästa vecka är jag på G igen, ännu starkare 💪🏻💚

Tänk på att livet är skört, säg till nära och kära idag att du älskar dom. Tänk inte att göra det sedan för då kan det vara försent.
Lev i nuet!!! 

Finisar, glöm heller inte att ni är värdefulla och duger som ni är! 🌼🌸💖

All kärlek till er! 💚