Wow! Vilken dag
(null)

Herregud vilken dag det har varit. Fullt med en massa känslor. Först och främst så har jag kommit halvvägs på min matta nr 2, bara det är ren glädje.
Började dagen med att fixa och trixa hemma innan det var dags för att se derbyt mellan DIF - Bajen. Matchen började bra då Tankovic nickade in 1-0 redan efter 2 min. Sedan var det nervöst om det skulle hålla. Efter första halvlek ledde Bajen fortfarande och sedan i andra tryckte DIF på och med 20 min kvar av matchen så kvitterar dom. Nerverna satt utanpå kroppen och nu satt man och hoppade upp och ner i soffan. Skulle det bli oavgjort eller skulle Bajen tappa allt. Då händer det, Pa Dibba gör 2-1 i 92:a minuten och jag skriker och hoppar i soffan av totalt ren glädje. Bajen vinner och DIF har inte vunnit ett derby mot Bajen sedan 2007.
Efter denna urladdning var jag tvungen att gå ut och gå, ville bara skrika till alla att BAJEN VANN!!!
Senare på kvällen händer nästa grej att Barca vinner La Liga och jag blir så full av en massa lyckorus.