Konstig helg
Det här har varit en konstig helg. Det började med att jag sov, sov och så sov jag lite till. Gick och lade mig vid ett på natten och vaknade av att min kille ringde och då var klockan sex på kvällen!!! Jag hade sovit i 17 timmar!! Något är väldigt fucked up. Så det var bara att pallra sig upp och jag kände mig härligt utvilad. Började rensa ut alla skåp eftersom jag skulle slänga dom och hämta en bokhylla istället. 

(null)

(null)

Så nu har jag ett totalt kaos med saker överallt. Det blir bra sedan när jag kan få ordning igen. Min kille kom över en stund och vi softade och mös i soffan och tittade på game of thrones. Han drog vid tolvsnåret och då gick jag och kollade in kudden. Återigen sover jag väldigt länge och mycket, denna gång vart det 15 timmars sömn. Något fel måste det vara att jag kan sova så himla mycket. Vid fyra kom min kille och hans bonus son med lastbilen och vi drog iväg för att hämta bokhyllan som jag hittade gratis via schpock. 
(null)

Så in med bokhyllan och ut med de gamla skåpen och det vart riktigt bra. Imorgon kommer min yngsta son hem och hjälper mig med att skruva upp dörrarna och fixa till hyllor så att jag sedan bara kan ställa in alla saker. 

Sedan hände något oväntat, jag lagade mat!!! Hade en uppgift att laga mat med kokosmjölk för att sedan svara på några frågor om hur jag gillade och tyckte det gick. Det blev riktigt gott: torsk i ugn med paprika och lök med sås av kokosmjölk, ingefära och lime. Till det gjorde jag ris och som sagt var det var riktigt gott. 
Nu ska jag varva ner, dricka te, virka och glo på tv innan jag kollar in kudden. 

Tänk på att ni är värdefulla och duger som ni är! 🌸🌼💖❤️

All kärlek till er! 💚